VÍTKOVICE ARÉNA, a. s. (ČEZ ARÉNA) Ruská 3077/135 700 30 Ostrava - Zábřeh , Ostrava, Czech Republic, 700 30

Ostravar Arena vstupenky a informace. Získejte aktuální informace o vstupenkách na koncerty v Ostravar Arena, termíny a ještě mnohem více na LiveNation. cz.

O Ostravar Arena

Ostravar Aréna (dříve Čez Aréna a  Palác kultury a sportu) – jedna z dominant Ostravy – byla dokončena a slavnostně otevřena v roce 1986. Na přelomu let 2003 a 2004 prošla rekonstrukcí a modernizací a od roku 2004 nese název OSTRAVAR Aréna. Hala je domácím prostředím extraligového mužstva HC VÍTKOVICE STEEL a za dobu své existence se stala významným sportovně-kulturním centrem.

Moderní víceúčelová hala splňuje i nejpřísnější nároky pořadatelů a návštěvníků. Sportovní a společenské zařízení dovoluje pořádání nejobtížnějších podniků od sportovních utkání až po velké koncerty. OSTRAVAR Aréna se může změnit podle přání organizátorů do 46 variant nejpestřejšího provedení. Během několika hodin se palác promění z moderní ledové plochy pro hokej nebo lední revue v ideální prostředí sálových sportů (dva tenisové dvorce, palubovka pro basketbalisty, volejbalisty, futsal, kolovou), koncertní  sál s využitím plochy jako hlediště. Rovněž je ideálním prostředím pro velké veletržní akce či firemní akce.

Parkoviště vedle haly nabízejí 886 hlídaných míst pro osobní auta a 6 pro autobusy, na přilehlých plochách jsou desítky míst pro autobusy. K zařízení vedou přístupové cesty ze směrů od Prahy i od Brna, stejně jako od hlavních komunikací ze Slovenska a z Polska. V těsné blízkosti se navíc nachází i luxusní čtyřhvězdičkový hotel Atom.

Související odkazy