Křídlovická 34, Brno Česká republika, Brno, Czech Republic, 603 00

Winning Group Arena vstupenky a informace. Získejte aktuální informace o vstupenkách na koncerty v Winning Group Arena, termíny a ještě mnohem více na LiveNation. cz.

O Winning Group Arena

Winning Group Arena je největší víceúčelovou arenou v Brně. 

Aréna funguje jako víceúčelové zařízení. Konají se zde koncerty, školící semináře, nejrůznější sportovní soutěže, vystoupení tanečních a baletních souborů atd. V roce 2010 prošla modernizací, po které disponuje všemi důležitými prvky nejmodernějších víceúčelových hal a vynikajícím zázemím pro návštěvníky. Pro hokejové zápasy je její kapacita 7200 diváků. 

V areně je také deset SKY BOXŮ, čtyři VIP balkóny, nechybí VIP restaurace a součástí arény je moderní restaurace Kometa Pub Arena se salónkem a celkovou kapacitou přes 200 míst.

Aréna má výborné geografické umístění. Nachází se 10 minut chůze od vlakového i autobusového nádraží města Brna, 15 minut chůze od samotného centra města. Přímo u arény mají čtyři zastávky prostředky městské hromadné dopravy a 5 minut chůze od arény je i bezplatné hlídané parkoviště, které využívají návštěvníci všech akcí konaných v aréně. Přímo vedle arény je také VIP parkoviště.