5. května 65 140 21 Praha 4 Česká republika , Prague, Czech Republic, 140 21

Kongresové centrum vstupenky a informace. Získejte aktuální informace o vstupenkách na koncerty v Kongresové centrum, termíny a ještě mnohem více na LiveNation. cz.

O Kongresové centrum

Kongresové centrum Praha je jednou z dominant hlavního města České republiky. Leží na jednom z pražských pahorků, což umožňuje návštěvníkům nádherný výhled na světoznámé panorama Prahy, kde se nad řekou Vltavou a rozsáhlými parky odráží silueta Pražského hradu s nesčetnými věžemi kostelů, chrámů, paláců a starobylých budov historického centra. Kongresové centrum Praha se řadí mezi největší a nejlépe vybavená evropská centra.

Související odkazy

Kongresové centrum Praha patří mezi významná evropská kongresová centra, kapacita prostor umožňuje konání kongresů až pro 9300 účastníků ve více než 50 sálech, saloncích a jednacích místnostech s různou kapacitou. Využitelná výstavní plocha, převážně ve foyer Kongresového centra Praha, je 13 000 m2.

Vysoká technická úroveň, různé možnosti uspořádání vnitřních prostor umožňuje uspořádání nejen kongresů a konferencí, ale také výstav, společenských akcí, banketů  a kulturních představení.

Největším sálem v budově je Kongresový sál s maximální kapacitou 2 764 míst. Díky vynikající akustice se řadí mezi třináct nejlepších koncertních sálů světa. Sál zasahuje z prvního do čtvrtého patra. Na jeho úpravách se podílela skupina českých i zahraničních odborníků v oboru akustiky. Rozměry mobilní koncertní mušle umožňují koncerty až 100 členných orchestrů.